Guild invite'i saab SIIT

UUTEL GUILDI JA FOORUMIGA LIITUJATEL KOHUSTUSLIK LUGEMINE!

Moderator: Guild Officers

Re: Guild invite'i saab SIIT

Postby Crimsondawn » 11 Feb 2010, 18:52

salajane wrote:Toomas nimi ja vanust 29 wowi pelanud 5aastat sai alustatud Mechaga deathwing servus ja migreerutud siia juba paar aastat tagasi et Hüljatutega joinida
ma online enamuse ajast, kuna töötan kodust, arvuti on tasemel ja ei lagga kunagi. kogemusi on 9/12 icc 10 ja 6icc 25, kuigi tean kõikide bosside tactikaid. icc 25 on mu dps 8 - 9k enamus gear on 264 või 251, 4 set bonus t10 2 juppi upgraded.
Sooviks joinida memberiks ja kui kunagi ruumi ja võimalust tekib, reserve ja core :D

Combo, sinu DND sõber saabus:)
Born to be wasted
Crimsondawn
Rogue

Postby ahv » 17 Feb 2010, 16:59

Tere! Olen Silver (ingame-Ahvimoll), vanust siis 13 aastat. Wowi olen pelanud 4 aastat. Alustasin Darkmoon Faire serveris, Outlandi tulin mõni nädal tagasi. Olen online tänalavahetustel ja nädala sees peale kooli niipalju kui võimalik. DMFis olen raidinud kuni ICC10 4bossini. Hüljatutes hakkan mängima roogi nimega Ahvimoll.
Ahvimoll- Rogue
ahv
Rogue

Postby trekzorian » 27 Feb 2010, 19:19

Tervist. DK Trekzorian avaldab soovi liituda Hüljatutega. IRL 20 aastane. Lugesin reegleid. Ok.

EDIT: Panen siis natuke CVd ka. Wowi mänginud Day1ist, põhiliselt hordi poolel ja põhiliselt ühe shamaaniga (kes saatuse keerdkäikude läbi peaks juba ühel teisel accountil siin guildis olema), kellega on olemas ka vanilla raidimiskogemus (pre-nax, kuni AQ20). Veidi enne TBC tulekut algas shamaanil suur eksirännak, mil sai koos paari sõbraga "casual" guildides raiditud ja draamatsetud ja oleskletud, nii kuidas kunagi. Vältas see kogu TBC, mille lõpus pooled tegid WoWiga lõpparve, sealhulgas ka mina, kuid mõned lasid edasi (ning sattusid ka siia guildi), ja nii umbes pool aastat pärast WOTLKi väljatulekut, kutsuti mind tagasi. Rollisingi siis selle DK ning pärast seda vahelduva eduga non-heroricuid raidinud. Kuna praegu vahelduseks kool ega töö väga ei sega, siis tulime paari sõbraga siia, et äkki saab suvejooksul, enne Catat, Kingslayeriks (ning oma shamaanil peab ju silma peal hoidma).

Endas nii palju, et 20 aastane, elan Tartus. Käin jõudumööda koolis ja tööl ning wowisõltuvust pole suutnud ära ravida veel. Kaitseliitlane, meeldib käia püssi pagutamas aega-ajalt. Ja usun, et sellest juba piisab.
Last edited by trekzorian on 01 Mar 2010, 20:13, edited 1 time in total.
Trekzorian DK
trekzorian

Postby Jumalake » 28 Feb 2010, 17:35

Tere. Nimi on Hans, 18 aastat vanust. Olen mänginud WoW-i umbes neli ja pool aastat, sellest ajast enamuse mängisin Darkmoon Faire'is. Mul on 6 70/70+ characteri (70 hunter, 70 rogue, 71 shaman, 71 priest, 71 lock, 80 DK) ja nendest 6-st olen raidinud kolmega. Kõige hiljutisemalt raidisin siis enda DK-ga (mainspec tankina, dpsitud sai kah korralikult), kellega olen teinud Naxx 10/25, Sartharion 10/25, Malygos 10/25, Ulduar 10/25, TotC 10/25. Enne patch 3.3 saabumist quittisin ja olin eemal kuni enda praeguse characteri tegemiseni paar nädalat tagasi.
Minu praegune char on siis nimega Jumalake ja on hetkel lvl 42 Nelf Warrior.
IRL tutvusi on guildis 2 tükki: üks on vast-joininud Ahvimoll ja teine on teile arvatavasti päris hästi tuntud Ogalik. Mängin nii kuidas heaks arvan nii palju kui heaks arvan, enamasti 5-6 päeva nädalas. Ootused ja lootused on kunagi end üles leveldades ja ära gearides liituda reservi ja siis core'iga. Olen tutvunud reeglitega ja kavatsen neist kinni pidada. Peadse kohtumiseni.
Jumalake
-----------
Warrior
Jumalake
Warrior

Postby Deathgrinder » 03 Mar 2010, 14:14

Hei!

Olen Indrek ja 19 aastat on vanust. Chari nimeks on Deathgrinder ja kuna õpin Tartu Ülikoolis esimesel kursusel ja tegelik elukoht on Tallinn, saan mängida 5 päeva nädalast (esmspäevast reedeni). Reeglid on selged ning nende rikkumine pole eraldi kavatsus. Esinduslik ja viisakas käitumine on loomulik.
Deathgrinder, Elemental Shaman - Outland.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... athgrinder
Deathgrinder
Shaman

Postby Hoho » 09 Mar 2010, 16:56

Tervist,

Nimeks Kalle kuid netis võib mind enamasti kohata nime all Hoho või ho ho. Vanust 25 ning vaikselt töötan softiarendajana. Mängin kuidas juhtub kuid enamasti mõni tund tuleb päevas ikka ära. Enamus char'e pesitsevad Al'Akir'is, Outlandi tegin ajaviiteks ühe alt-preestri kellega soovin ka gildiga liituda (andmed signatuuris). Arvatavasti isiklikult ei tunne gildis kedagi kuid loodan, et kõiksugu foorumitest olen kellegile ehk ikka silma jäänud.

Mänguga alustasin 2007 jõulude paiku ning sellest ajast alates on shadowpriest olnud mu main kellega ära nähtud praktilselt kõik, mis siin mängus näha on v.a mõningad vanilla raidid ja icc25 hardmoded. Enda arvates olen enam-vähem asjalike teadmistega tolle speci koha pealt kuid üsna kindlalt annaks oskusi veel parendada. Ajaviiteks olen leveldanud ka portsu teisi tegelasi kellega olen wotlk ajal läbi enamus T7-9 raidide käinud (prot pala, prot warr, hunter, lock, tank dk, resto druid).

Esialgu liituks sotsiaalina, kui kunagi maini peal liigselt aega üle jääb siis võib kohati ka raidides kaasa lüüa kui tarvis. Peamine põhjus liitumiseks on, et saaks leveldamise ajal gchati spammi lugeda ning vahel ehk ka pisukest abi saada näiteks craftimise koha pealt. Muus osas olen enamasti iseseisev kuid vajadusel saan ka teisi aidata. Kui gild väga meeldima hakkab pole välistatud ka täiskohaga raideritega liituda kui ruumi leidub.
Hoho
Priest

Postby dampi » 29 Mar 2010, 15:14

Tere, olen Robert ja vanus 17. Sooviks ühineda guildiga. Chari nimi on Dampi, class priest. Reeglid selged. Muidu wowi pelanud kusagil 4 aastat.
Char nimi Dampi, class Priest
dampi
Priest

Postby deep » 30 Mar 2010, 00:16

vanus: 21
char: Oat
Oat druid
deep
Druid

Postby Pansion » 09 Apr 2010, 15:50

Tervist
Nimi:Kaarel
Vanus:16
Characteri nimi:Kivistik
Armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Pansion
Guildi reeglitega olen tutvunud ja soovin väga liituda guildiga.Mängu mängin praktiliselt päev läbi kui midagi muud vahele ei tule.
Nimi:Kivistik
Hunter D/D BM/MM
Guild:Eternity reign(OLIN)
Pansion
Hunter

Postby Hammerwall » 16 Apr 2010, 17:19

Tere.
Nimi: Kristjan
Vanus: 20
Char: Hammerwall
Klass: Paladin
Nimi:Hammerwall
Klass: Paladin
Hammerwall
Paladin

PreviousNext

Return to READ 1ST - FOORUMI JA GUILDIGA LIITUMINE!