Sõps feral druid, tank ja healer

Koht kuhu postitada kui tahad Hüljatutega raidida!

Moderator: Guild Officers

Re: Sõps feral druid, tank ja healer

Postby tamsalu » 19 Jun 2010, 18:51

Wou vot midagi siukest ma ootasingi. ehee

Vastame mõnele su küsimusele siis. Ma tavaliselt olen pea aegu iga päev wowis ja mõtlen mis achime veel teha jne.. LK pole mul maas kuna inimesed ei suuda lihtsalt aru saada mida nad valesti teevad ja see ei olene enam minust niipalju. kui sa vaataksid mu achime korralikult siis sa peaksid nägema et ma olen 25HC bosse juba mõnedki maha löönud kuid see selleks. Ja ma ei ole siuke inimene kes lihtsalt ära kaob mulle meeldib see mäng ja ma meeleldi mängin seda ma olen harjunud isegi sellega, et nädalas 6 päeva raidida aga lõpuks läks ka see liiale, kuid jah ma ei usu et see takistus on mulle. ja siis viimaseks jah ma tean et olete suvepuhkusel hetkel. lihtsalt ootan kindlat vastust, et mul on mõtet tulla üle või jään sinna kus olen.

olen mängija kes ajab taga pidevalt HM ja selliseid kes muga kaasa tuleksid on suht vähe leida selles serveris kus ma olen inimesed pidevalt tahavad ainult oma bosse maha saada et geari paremaks ja jne.... mul lihtsalt koblakas ees sellest ja tahaks ka kuhugi jõuda ja midagi ka teha. ma arvan et ma olen täiesti valmis HC LK mängima
Feral dps,tank ja healer
tamsalu
Druid

Postby fatale » 19 Jun 2010, 20:10

no kui server sitt ja sul vurtsu küllaga üle siis tule siia, siin serveris ei jää kuivale mingi nipiga. ole vaid meheks.
- imbaness ei hüüa tulles -
Image
fatale
Warlock

Postby hllmn » 19 Jun 2010, 22:39

Aga ma uurin natuke veel. Miks sa mulle väitsid et sul ei ole mingist logi võimalik anda, kust ma näeks mida sa teed ja miks sa väidetavalt kaotasid dpsi minu soovitatud gemmidega. Aga kui ma nyyd lihtsalt huvi pärast võtsin worldoflogsi lahti siis seal on täiesti olemas teie guild log ja sina oled seal esindatud. Sealt paar huvitavat tähele panekut. Sa oled 4minuti jooksul 31korda manglet kasutanud, mangle debuff on 1minut maksimaalselt 5-6 oleks normaalne seal seda kasutada et katta terve aeg mangle debuffiga. Veel oled sa kasutanud ferocious bite 9 korda ja selle tõttu on sinu rip uptime palju madalam kui võiks olla ja samas sul endal on selline spec kus sa pole ferocious bite dmg suurendamisse ühtegi punkti pannud.
Image
hllmn
Warlock

Postby spirius » 20 Jun 2010, 05:42

facerolling my buttons like pro mkay!!!!!
Jäärebanex-Druid-Outland-Moonkin-Troll-Ja-Niisama-Munn
spirius
Druid

Previous

Return to Core Recruitment